2014.11.20.
09:32

Állatos puzzle webáruház

Kortól függetlenül a puzzle egy igazán jó szórakozás és bizony ha sikerrel illesztjük a helyére a több száz vagy bizonyos kirakósoknál a több ezer egyedi elemet, akkor egy igazán szép képet kaphatunk, amit akár a falra is ki tudunk helyezni. Az állatos puzzlek között pl van három részes elefántos és afrikai kép is, amiből nagyon tetszetős fali díszt lehet készíteni. Egye kirakósokhoz pedig alapból jár keret is, így szinte csak fel kell őket akasztani a falra.

Szólj hozzá!

Címkék: puzzle játékok állatos

2014.01.31.
15:00

Változatos állatos játékok

Az állatos játékoknál van egy rakás olyan ami más témakörbe is simán passzol. Elég csak megnézni a pingvines játékok kínálatát, ahol található kiszolgálós, akció, de még ügyességi játék is. Ha felmegyünk a fő állatos játékokhoz, akkor pedig látható, hogy akad itt logikai, neveldés, de még gördeszkás játék is, amelyekben az állatvilág sok szereplője képviselteti magát.

néhány témakör:

  • kutya
  • macska
  • medve
  • lovak
  • pingvin

Szólj hozzá!

2014.01.31.
13:09

Puzzle játékok állatokkal

Ha állatos játékról van szó, akkor nem szabad szó nélkül elmenni az puzzle termékek között sem. Az állatos puzzle játékoknál darabszámtól függően nagyon sokféle képet lehet kirakni. Akad itt elefánt, kutya, macska, lovak és nagyon sokféle nagymacska is, úgy mint leopárd vagy épp tigris puzzle

Extraként van olyan is, amiről eddig talán kevesen tudtak, mégpedig egy úgynevezett fluoreszkálós puzzle is, amit ha sötétben nézünk, akkor neon fényben fog világítani. Egész jó ám :)

Az ajánlott játékok247.hu  webshopban van többféle szállítási mód, így futárszolgálat és postapont is, no meg regisztráció nélkül is lehet rendelni, akár még telefonon is.

Szólj hozzá!

Címkék: állatos

2012.06.05.
12:14

Panda Étterem

Panda egy elég aranyos állat és a legtöbben úgy gondolják, hogy nagyon szeret enni. Talán ezért is készítette valaki a Panda Étterem játékot, amiben nem mást kell csinálni, mint a betérő panda macikat leültetni az asztalhoz és kiszolgálni őket.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok állatos panda játékok

2012.06.05.
12:10

Flash Játék Lufi Mentés

Egy jó kis flash játék, amiben több, mint két tucat pályán kell a szép kis lufikat eljuttatni a hélium tartályokhoz. Persze a feladat nem ennyire egyszerű, mert sokféle süni próbál az utunkba lenni akiket ki kell kerülni, mert ugyebár ha nekimegyünk kilyukad a lufi.  lufis flash játék

Szólj hozzá!

Címkék: játékok állatos

2011.09.19.
16:19

Kertes Farmos

Kertes és farmos játékok egyre nagyobb teret hódítanak a neten és manapság már bárki tud online gazdálkodni. Van egy kis jó érzés is a játékokban, hogy tudunk valamit építeni és az lehetőleg rendesen működik is. Voltaképpen olyan mintha a való világban kertészkednénk, de míg ott ne mindenki szeret a farmon kapálgatni, addig itt a neten könnyen megteheti.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok kert farm

2011.08.20.
11:08

Állati Kikapcsolódás

Pöpec kis oldal, ahol állatos játékok vannak. Akár egész nap el lehet ott játszogatni, mivel minden játék tök más és tényleg egyedi. Vannak kutyusok, cicák és még póni egy néhány játékban. Jah még szavazni is lehet, ami szerintem tök jó, mert így segíthetünk másoknak, hogy melyik oldallal érdemes játszani.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok állatos

2011.08.06.
20:33

Spongyabobos Játékok

Egy játék típus ami ötvözi a mesét és az állatokat is. Ugyebár spongyabob egy tengeri szivacs, aki a Bikini fenéken éldegél a haverjaival és már több, mint 10 éve újabb és újabb kalandokba keveredik. Mivel ugyebár ez egy mese, így a spongyabobos játékok mellé mese videókat is ki tudtunk tenni az oldalra.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok

2011.07.26.
17:42

Kutyás Online Játékok

Ha szoktál online játékokkal játszani, akkor talán a kutyás játékok sincsenek túl messze tőled. Ez egy ilyen online játékos oldal, ahol elég vegyesen vannak játékok, de a kutyások is kaptak egy külön aloldalt. Ha tetszenek ezek, akkor menj és játssz velük is. Olyan játékok vannak itt, mint a Kutya Sétáltatás vagy a Kutya Esküvő.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok kutyás játékok

2011.07.20.
15:55

Játékok

Ha már ennyi oldal ajánló van, akkor említést tenni az egyik legnagyobb játékos oldalról, mondhatni ezen oldalak főoldaláról, hiszen innen is el lehet őket érni. A játékok oldal 2010 őszén indult és manapság már több ezer látogatója van. Ha te is szeretnéd magadat közöttük tudni, akkor klikk és már ott is lehetsz az oldalon.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok

2011.07.20.
15:52

Tankos Játékok

Igaz, hogy az állatos játékok a blog fő profilja, de azért egy-két más oldalt is fogok ajánlani, mert azok is nagyon jók. Kezdésként itt vannak egyből a tankos játékok, amikben mint látható tankokkal lehet harcolni. Azoknak ajánlottak akik szeretik az akció játékokat is.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok

2011.07.19.
19:38

Lovas Játékok

Ló egy nagyon szép állat és legyen szó pónis vagy lovas játékokról mindkét típusból is többfélét tettünk fel az oldalra. Lehet őket öltöztetni, versenyeztetni és még nevelgetni is. Igaz, hogy jó pár játék van már kint, de tervezzük, hogy a listát még bővíteni fogjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok lovas játékok

2011.07.19.
19:34

Állatos Játékok

Ha már állatos játékok a blog neve, akkor nem árt írni egy szintén állatos játékok elnevezésű oldalról is. Az oldalon olyan játékok vannak amikben állatokkal lehet játszani és egy igazi összefoglaló oldal, mert innen lehet elérni a kutyás, lovas és macskás játékokat is. Tehát ha ezeket is szereted akkor nézz be, mert jól fogsz szórakozni.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok lovas játékok kutyás játékok cicás macskás játékok

2011.07.19.
19:12

Cicás Játékok

Macska vagy cica, ki hogy nevezi őket az egyik legnépszerűbb állat, hiszen sok gond nincs vele és a kis mérete miatt lakásban is lehet tartani. A cicás játékok ennek megfelelően roppant népszerűek. Itt többféle macskával is tudsz játszani és még nevelheted is őket.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok cicás macskás játékok

2011.07.19.
19:10

Kutyás Játékok

Az állatos játékok között a kutyás játékok talál az egyik legnépszerűbbek. Ezekben a játékokban kutyákkal és kutyusokkal, meg néha pár vendég állattal lehet játszani. A játékok elég egyszerűek, így a kisebbeknek is bátran ajánljuk őket.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok kutyás játékok

2011.07.14.
17:25

Gomba Csata

Gomba Csata az egyik legjobb állatos játék amivel eddig játszottam, igaz akár egy este alatt is végig tudjuk játszani, ha nagyon belemelegszünk. A játékban mindig van egy pár gomba és meg kell védeni a különböző állat betolakodók ellen, úgy mint madár, medve és süni. ha pók jönne felénk akkor csapjuk le és megnő a gombák száma.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok

2011.07.11.
09:58

Cica Nevelde

Cica Nevelde játékban egy cicát kell nevelni, hogy szép és okos macska legyen belőle. A játékban sok feladatot kell végrehajtani és mindig figyelni kell, hogy mi a cica kívánsága. Három különböző macskát lehet választani a játék kezdetén.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok cicás macskás játékok

2011.07.11.
00:53

Kutya Curling

Curling egy itthon kevésbé ismert sport, pedig sztem egész jó. Ebben a Kutya Curling kutyás játékban egy kutyával lehet Curling-t játszani. Állítsd be az erősséget és lökd a kutyát a kör közepére. Akár ketten is tudtok játszani, mert a játékban van 2 személyes játékmód is.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok kutyás játékok